woensdag 3 augustus 2011

De eerste week

Dag 6: Missoula, rustdag.
Dag 7: Missoula - Helena, 234 km.

op weg naar de barbecue van de Missoula Bike Club
De deelnemers zijn heel verschillend. Zo is er een Engelsman, Miles Kingsbury, een flegmatieke Brit. Zijn fiets was nog niet klaar om verscheept te worden via Groningen. Hij kwam de dag voor vertrek in het hotel in Portland aan met een enorme tas met losse onderdelen. Hij schijnt de hele nacht te hebben doorgewerkt om zijn fiets rijdbaar te krijgen. 's Morgens voor vertrek zat hij in een aandoenlijk trapautootje, maar qua techniek was er wel degelijk over nagedacht. Onderhuids zitten er hele mooie technische oplossingen in.
Miles kan heel behoorlijk fietsen en bergaf durf ik hem niet bij te houden. Gisteravond tijdens de rijdersmeeting werd Josef, de tourleider, gebeld dat Miles ergens met pech stond. Vanmorgen vroeg zag ik dat de trapauto op een picknicktafel stond. De gebroken onderdelen waren alweer gelast bij een constructiebedrijf en Miles was druk aan het sleutelen.
Ik durf te wedden dat hij de rit uitrijdt!


weer op weg



maar we hebben ook regen gehad de eerste week
Missoula - Helena

1 opmerking:

  1. Mooi verslag machiel , die twee malle nederlanders rob en marcel ken ik persoonlijk en het zijn goede jongens maar inderdaad wel een beetje gek.

    BeantwoordenVerwijderen